Lenke til side om oss Kontaktinformasjon Nyheter Infoside om økonomi Informasjon om pastor Malvind Børresen Informasjon om pastor Malvind Børresen
 

Pastor Malvind Børresen i Austertana Kirke
24 desember 2009 (Foto: Mona-Lill Iversen)

Leste velsignelsen i statskirken på juleaftenDen 24 desember 2009, på selveste juleaften, var pastor Malvind Børresen fra Himmelriket invitert til Austertana kirke for å bidra under gudstjenesten. Presten i Tana Kommune var opptatt en annen plass, og juleaftens innsynging av julen med konfirmanter, foreldre og øvrige besøkende på plass ble overlatt til bygdefolket, og det ble en flott stund.

Pastor Børresen hadde fått det ærefulle oppdraget å lese velsignelsen over menigheten denne dagen og det gjorde han på slutten av arrangementet.
De ca 50-tallet visiterende for anledningen fikk høre tradisjonelle julesanger, en kort andakt ved Hedi Breivik, og juleevangeliet lest opp av konfirmantene.

- Det var litt spesielt og artig for meg som pastor i en frikirkeorganisasjon å stå fremme foran folket i statskirken, og det føltes godt å kunne lyse Herrens velsignelse over bygdefolket, sa Børresen etterpå mens både voksne og ungdommer kom frem for å både prate med og gi en juleklem til pastoren.
- Kanskje var det spesielt godt på en slik dag som denne som er til minne om Jesu fødsel, Guds egen store gave til oss mennesker.Tilbake til forsiden

Siden oppdateres.