Lenke til side om oss Kontaktinformasjon Nyheter Infoside om økonomi Informasjon om pastor Malvind Børresen Informasjon om Pastor Malvind Børresen
 
Gideonittene starter opp i Øst-Finnmark.

Nytt senter i Øst-Finnmark lagt til TanaØst-Finnmark har fått et nytt Gideonitt-lag, det 55. i rekken.
Senteret er lagt til Tana. I styret sitter pastor Malvind Børresen, Himmelriket, pastor Jakob Lanto, Betel og tidligere kirkeverge i Lebesby Bjørn Roar Lillevik.

Stiftelsesmøtet ble holdt ved Tana Bru i slutten av september 2008.

Pastor Malvinds Børresen er tillitsmann i styret og ansvarer for bønn og har også ansvaret for utdelning av bibler til menigheter i øst-fylket. Pastor Jakob Lanto har oversikt over lageret, og ansvaret for utdelning til helsesektoren, skoler etc. Bjørn Roar Lillevik har ansvar for utdelning til hoteller etc.


Fra venstre Bjørn Roar Lillevik, Malvind Børresen, Jakob Lanto.

Gideonittene deler ut over 80 millioner bibler i nærmere 190 land i verden hvert år. I Norge deler de ut over 60.000 bibler i året.
Generalsekretær for Gideonittene er Tore Sandring, og et morsomt poeng er at Sandring faktisk også har arbeidet i Austertana som søndagsskolelærer i løpet av sin tid, og at Malvind Børresen gikk der da!


Vi gleder oss til å arbeide med dette.
Ordet om Jesus er det mest dyrebare vi har. Be gjerne om at utdelningen av Bibler skal foregå lett og enkelt i øst-Finnmark og likeså i resten av landet.


Tilbake til hovedsiden