Lenke til side om oss Kontaktinformasjon Nyheter Infoside om økonomi Informasjon om pastor Malvind Børresen Informasjon om pastor Malvind Børresen
 
Herlig åndelig fellesskap i Karasjok pinsekirke


Søndag 13. desember besøkte pastor Malvind Børresen Karasjok pinsekirke etter invitasjon fra pastor Tom Guttorm. Tonen ble funnet med en gang og det ble en flott og koselig stund i Den Hellige Ånds samfunn.

Det var 18 minusgrader i Tana da pastor Malvind Børresen og to kristne søsken av ham, Svanhild Mikalsen og Consuelo Hoigari, satte i vei i bilen på den ca 230 km lange turen, og det var like kaldt da de ankom Karasjok.
Men inne på møtet kom varmen direkte.

Møtet startet klokken 19 på søndagskvelden, og ble innledet med at pastor Tom Guttorm ønsket alle fremmøtte velkommen, og da spesielt de langveisfarende gjestene. Etter det overtok lovangere i form av Inger Marie Guttorm og Eva Jeanette Natalie Iversen og herlige melodier og sang tonet ut i det koselige gudsbygget mens sangteksten stod og lese på vegggen via datamaskinen og projector.

Pastor Malvind Børresen gikk så opp og presenterte seg selv og fortalte litt om hvordan han kjente pastorparet fra tidligere. Han presenterte også søster Svanhild Mikalsen for menigheten, og overlot så ordet til Mikalsen som startet med å synge noen sanger og gi et lite vitnesbyrd.

Etter det var det tid for Børresens preken, som handlet om hvordan man tar Jesu budskap på alvor, ser i skriften at Jesus leter etter mennesker som er fortapt, og ut fra Jesu kjærlighet, som Jesus åpenbarer for oss, også forstår at man virkelig må satse alt for å nå ut til omverden med evangeliet.

Børresen vitnet også om de ord Tom og Inge Marie over 20 år tidligere hadde sådd ord inn i hans eget liv ved evangelisasjonsturer sammen, og hvordan ordet alltid bærer frukt og aldri vender tomt tilbake.

På slutten var det forbønn for syke og flere besøkende var fremme for å få en dose legedom, ord og oppmuntring fra himmelen.

Det var en god, glad og seiersfyllt atmosfære under hele møtet, og også under fellesskapet etterpå med trivelige samtaler og mat fortsatte Den Hellige Ånds nærvær på samme måte.
Karasjok pinsekirke består av en herlig gjeng kristne søsken som jobber for å formidle budskapet om Jesus. Pastor Tom Guttorm står på for Herren sammen med sine menighetsfeller i trofasthet, og menighetens generøsitet, varme og åpenhet preget hele kvelden. Pastor Guttorm fortalte at han ønsket å ta hele menigheten med til Himmelrikets neste stevne i Varangerbotn.
De 230 kilometeren tilbake til Austertana gikk som en lek, og den omreisende pastoren og hans følgesvenner var tilbake ved 01-tiden på natten, glade og oppbygde i Ånden etter et besøk som gav mersmak.


Tilbake til forsiden


Siden oppdateres.