Lenke til side om oss Kontaktinformasjon Nyheter Infoside om økonomi Informasjon om pastor Malvind Børresen Informasjon om Pastor Malvind Børresen
 
Finnmark skal bli frelst: Herlig møte i Karasjok pinsekirke igjen.


Søndag 30 mai var det nytt flott møte i Karasjok pinsekirke.
Pastor Malvind Børresen fra Himmelriket var igjen invitert til å tale, og fra Tana startet flere biler med glade reisenærer for å delta sammen med mange andre fra andre deler av fylket på møtet.
Pastor Tom Guttorm innledet ved å ønske alle velkommen, og etter flott lovsang - med Inger Marie Guttorm og Eva Jeanette Natalie Iversen som ledende lovsangere -, var det tid for preken.


Pastor Malvind Børresen talte om hvordan vi, også her i Finnmark, må tilbake til utgangspunktet disiplene hadde på Jesu tid, for å kunne vinne mennesker for Jesus. Han talte om oppdraget fra Jesus som var å få mennesker til å følge ham. Når Jesus sier "Følg meg", så er det fordi han har noe å gi de som følger ham, noe som kan redde de. Jesus oppfordrer oss til å bli mennesker som lar seg undervise fra himmelen, det som vi i dagligtale kaller disipler. Vi skal vinne disipler for Jesus som igjen skal vinne nye disipler for Jesus.
Børresen pekte på Jesu undervisning om dette og også på hvordan disiplene var villig til å stå for Guds vitnebsyrd, alt om Herren Jesus i Guds Ord, og om hvor viktig det er å forstå at det var dette de ble martyrer for, ikke for sine under og mirakler i Jesu navn, selv om alt av overnaturlig liv også naturligvis hører med. Børresen delte også med seg av flere vitnesbyrd om hvordan Jesus møter mennesker der de er bare vi lar ham få muligheten ved å frimodig åpne opp for ham.


Det ble et veldig herlig møte i en oppmuntrende tone, og med forbønn for de som behøvde legedom, kraft, oppmuntring, inspirasjon og styrke i sin hverdag etterpå. Mange kom frem til forbønn, og møtet pågikk i flere timer. Under møtet var også vår brennende og ivrige søster Wenche Marie Heiberg fremme og fortalte sterkt om hvor viktig det er at vi tar kontakt med de mennesker som har falt i fra, eller er havnet utenfor felleskapet, og for eks sender den avgjørende sms'en, den avgjørende emailen, eller tar den avgjørende telefonsamtalen for å trekke de med inn igjen.


Også en langveisfarende gjest fra Sør-Afrika hadde et sterkt vitnesbyrd etterpå på engelsk, som ble tolket av pastor Børresen. Jessica, som hun het, en jente på 22 år, fortalte hvor sterkt hun ble berørt av møtet og Guds nærhet, og hvor rørt hun ble av det samiske folket, og deres hengivenhet til Gud. Hun profeterte under tårer om hvordan Gud i fremtiden sterkt kommer til å bruke dette naturfolkets kreativitet slik at Gud blir æret.


Vi håper å kunne legge frem bilder fra møtet i Karasjok senere, et møte som ble veldig sterkt, herlig og oppmuntrende, men ved å klikke på lenken under kan du i alle fall kose deg med bilder fra forrige møte i desember 2009.


Fra forrige møte i Karasjok pinsekirke
Tilbake til forsiden