Oversikt

Velkommen
Pastor Malvind Børresen
Himmelriket
Nyheter
Jesus For Finnmark
Visjoner
Bli Medlem
Hva skjer i Finnmark?
FAQs
Støtt oss!
Send oss en email
Hovedsiden
Flere nyheter
Jesus For Finnmark

Arne Borgersen besøkte Varangerbotn.

 Arne Borgersen

Talte om bønn under fellesarrangement

Av Himmelrikets utsendte:
Søndag 25 mai 2008 arrrangerte pinsesamfunnet i øst-Finnmark et fellesstevne sammen med Austertana misjonsmenighet. Arne Borgersen, som leder Bønn For Norge, var invitert nordover og etter en møtesserie med fire møter i Vadsø var det duket for møte i Varangerbotn på menighetshuset søndagen.
Det ble et par fine timer sammen med ca 30-40 besøkende.


Martin Øynes (bildet) fra pinsemenigheten Filadelfia i Vadsø, ledet møtet som åpnet med gitar og sang fra Egil Johannesen, Svanhild Mikalsen og Malvind Børresen fremme. De sang noen fellessanger fra sangboka "Jeg er en kristen", og publikum sang med.

Pastor Malvind Børresen (bildet th) fra Austertana Misjonsmenighet innledet med et vitnesbyrd om bønn i Vadsø for fotballaget Norild dagen før, noe du kan lese om på en annen plass på Himmelriket.no.

Han talte også over Lukas 18 om den ugudaktige dommeren og enken som ikke gav opp. Børresen pekte på at Jesus med lignelsen vil si til oss at vi må be og aldri gi opp. Det er Jesu oppfordring til oss.
Han betonte også punktet om at Gud virkelig er en god Gud som gjerne gir, og det straks. Avslutningsvis talte han om at Jesus ber oss leve i dette bønne- og troslivet hver dag slik at Jesus finner troen, her troen på på bønn og bønnesvar, tilbake på jorden når han kommer:
(Luk 18,1-8 Han fortalte dem en lignelse om at de alltid skulle be og ikke gi opp: 2 I en by var det en dommer som ikke fryktet Gud og ikke tok hensyn til noe menneske. 3 I samme by var det en enke som stadig på ny kom til ham og sa: "Hjelp meg mot min motpart, så jeg kan få min rett." 4 Lenge ville han ikke, men til slutt sa han til seg selv: "Enda jeg verken frykter Gud eller tar hensyn til noe menneske, 5 får jeg hjelpe denne enken til hennes rett, slik som hun plager meg, ellers ender det vel med at hun flyr like i synet på meg." 6 Og Herren sa: "Hør hva denne uhederlige dommeren sier! 7 Skulle så ikke Gud hjelpe sine utvalgte til deres rett, de som roper til ham dag og natt? Er han sen til å hjelpe dem? 8 Jeg sier dere: Han skal sørge for at de får sin rett, og det snart. Men når Menneskesønnen kommer, vil han da finne troen på jorden?")

-

Svanhild synger Etter innledningen ble det tid for noen sanger igjen. Svanhild Mikalsen (bildet th) hadde en egen solosang som hun fremførte på sin fine måte.
Svanhild liker å synge og stiller opp staks noen spør henne.
Hun er veldig frimodig.

Egil Johannesen Deretter var Egil Johannesen (bildet th), forkynner og evangelist fra pinsesamfunnet, fremme med noen friske sanger, imponerende gitarspill og personlig vitnesbyrd om hva Jesus kan gjøre i våre liv.


Så var det duket for Arne Borgersen som presenterte seg selv, fortalte om sin historie fra han var ute og forkynte for første gangen, og hvordan han kom inn i kallelsen. Han underviste også om bønn.Det var spennende å høre om alle de under og tegn Arne Borgersen hadde vært med om.
Etter hans undervisning var det forbønn for alle behov og helt til slutt ble kvelden rundet av med kaffe og kaker.

Til toppen av siden

Populært med kristne stevner

"Det er populært med kristne fellesarrangement.

Mange besøkende opplever at det gir en ekstra piff i det kristne livet å treffe andre mennesker fra andre menigheter og samfunn.
Kristne blir mer kjente med hverandre og oppdager at de på tross av samfunnsgrensene har samme Herre og frelser og mange felles interesser.

Pinse-og påskestevner trekker ofte opp mot 60 mennesker, og det betyr fullsatte hus, hvilket er inspirerende for kristne."


Fra pinsetevnet i år. Mye folk og trivsel.